Over NAMAM

In de zomer van 2013 begon de gedreven Nathan Moszkowicz, die op dat moment nog bezig was met zijn studie Business Administration aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, zijn eerste managementbureau NAMAM. Met als eerste artiest, groots acteur en DJ Géza Weisz, gooide hij zichzelf direct in het diepe. Een band die ontstond op basis van vriendschap en vertrouwen brachten de fundamenten voor de organisatie en smolten zakelijk en vriendschappelijk gebroederlijk samen. De visie was geboren.

Na een proefperiode van twee maanden waarin Nathan zich vooral richtte tot Géza’s DJ carrière, verliep de vertegenwoordiging nog steeds gesmeerd en werden ook de afwikkelingen van Géza’s acteertalent aan de jonge manager overgedragen. Kort na de klik tussen Géza en Nathan sloot ook acteur Manuel Broekman zich aan bij het management.

Inmiddels is NAMAM onderdeel geworden van Performer Matters BV en is het uitgegroeid tot één van Nederlands sterkste personality managementbureaus. De omvang van het roster is niet hetgeen waaraan NAMAM haar reputatie te danken heeft. Juist die kleinschaligheid en de persoonlijke touch zet het bureau zoveel kracht bij.

Door de hechte band raken manager en artiest nauw met elkaar betrokken. Dat is waar de vriendschappelijke band en het vertrouwen bloeien. Zonder negen tot vijf mentaliteit richt Nathan zich dag in dag uit op zaken van zijn artiesten omtrent hun werkzaamheden en doet hij er alles aan hun positie te pas en te onpas zo sterk mogelijk te maken en dit zo te houden. Daarin wordt er sterk gelet op wat het publiek vraagt en verwacht, en wordt er samen met de artiest gekeken welke plaats hij of zij ten opzichte van hen inneemt.

In januari 2015 is Performer Matters BV een tweede bureau gestart; een management en agency ineen, gespecialiseerd in jong getalenteerd DJ-talent, genaamd PITCH Artists. Samen met twee partners, festivalorganisatoren van 4PM Entertainment, bieden zij de jonge talenten het totale plaatje aan in de vorm van een 360-deal: interne evenementen & festivals, full-service management en allround boekingskantoor ineen.

Momenteel is Performer Matters BV bezig met de inventarisatie van haar derde en nieuwste agentschap, die zich ditmaal volledig richt op het begeleiden van modellen, social influencers en bloggers. Deze \’new models\’ groeien samen met hun eigen fashionwereld als een razende en verdienen in zijn optiek net als de klassieke modellen een goede vertegenwoordiging.

NAMAM heeft momenteel een vaste samenwerking lopen met Strike A Pose PR, voor de PR-werkzaamheden van haar artiesten.