Over NAMAM

In de zomer van 2013 begon de gedreven Nathan Moszkowicz, die op dat moment nog bezig was met zijn studie Business Administration aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, het managementbureau NAMAM. Met als eerste talent de jonge acteur Géza Weisz gooide hij zichzelf direct in het diepe. Een band die ontstond op basis van vriendschap en vertrouwen brachten de fundamenten voor de organisatie en smolten zakelijk en vriendschappelijk gebroederlijk samen. De visie was geboren.

Na een proefperiode van twee maanden verliep de vertegenwoordiging nog steeds gesmeerd en werden derhalve de afwikkelingen van Géza’s volledige acteerschap aan de jonge manager overgedragen. Kort na de klik tussen Géza en Nathan sloten ook acteur Manuel Broekman, actrice Sigrid ten Napel en rapper Lil Kleine zich aan bij het management.

Inmiddels is NAMAM onderdeel geworden van Performer Matters BV en is het uitgegroeid tot één van de sterkste managementbureaus van Nederland. De omvang van het roster is niet hetgeen waaraan NAMAM haar goede reputatie te danken heeft, want juist de kleinschaligheid en persoonlijke touch zetten het bureau zoveel kracht bij.

Zonder negen tot vijf mentaliteit richten Nathan en zijn team zich dag in dag uit op alle zaken van de talenten omtrent hun carrière en doen zij er alles aan om hun positie te pas en te onpas zo sterk mogelijk te maken en dit ook zo te houden. Daarin wordt er sterk gelet op wat het publiek vraagt en verwacht, en wordt er samen met het talent gekeken welke plaats hij of zij ten opzichte van hen inneemt.

Op dit moment is Performer Matters BV uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming: naast NAMAM wat het management verzorgt van meerdere talenten is er een label in samenwerking met Universal, genaamd BOOMIN’ Records, en een boekingsbureau in samenwerking met 4PM Entertainment en Your Agency, genaamd OF NOTE. Het complete roster bestaat uit acteurs, rappers, zangers, DJ’s, YouTubers, producers, regisseurs en presentatoren.

NAMAM heeft momenteel een vaste samenwerking lopen met Strike A Pose PR, voor de PR-werkzaamheden van al haar artiesten.