ADF Samski

Samir Plasschaert, beter bekend als ADF Samski, is waar multi-talent op het gebied van muziek, waarbij hij rapt en zijn eigen teksten schrijft. De jonge rapper, afkomstig uit Rotterdam-Noord, heeft al sinds kleins af aan een kijkje kunnen nemen in de muziekindustrie, waardoor hij zijn eigen passie en talent heeft kunnen ontwikkelen. Voor sommige staat hij misschien bekend als ‘het broertje van Ronnie Flex’, maar ADF Samski is veel meer dan dat.

 

Met momenteel een flink aantal maandelijkse luisteraars en ontzettend veel volgers op social media, weet Samski een groot publiek te bereiken en heeft hij een gigantische fanbase opgebouwd die hem trouw volgen. Samski is waar icoon voor generatie-z. Hij positioneert zich uniek door invloeden van old-school rappers en de new wave te combineren. De afgelopen jaren heeft Samski dan ook al veel bereikt in de Nederlandse muziekindustrie, weliswaar deed hij dit zonder management of label. Waar het balletje begon te rollen in 2019 met zijn tracks ’No Hook 1’ en ’No Hook 2’, barstte het pas echt los bij ’No Hook 3’. Het land stond op z’n kop door de gebruikte sample van de bekende hit ‘Lady – Hear Me Tonight’ van Modjo.

Inmiddels heeft ADF Samski in 2020 zijn debuutalbum uitgebracht met de titel ‘Fresh Prince Van Noord’, waarin hij verwijst naar de buurt waar hij is opgegroeid in Rotterdam. Meerdere breakout hits als ‘Bitches Ain’t Shit’, ‘Hoe We Rocken’ met mede ADF-member ADF Ricky en natuurlijk ‘1000 Tranen’ met niemand minder dan Hef en Kevin. Het album bevat meerdere featurings van onder andere Ronnie Flex en Idaly. Het album is een absoluut succes geworden en heeft recentelijk de Gouden Status behaald. Dit smaakt natuurlijk naar meer  en daarom is Samski hard bezig aan een opvolgend project genaamd ‘Cartier Music’, wat hoogstwaarschijnlijk later dit jaar uitgebracht gaat worden.

Meer informatie over ADF Samski?