Chievva

Chievva is een Nederlandse producer die in korte tijd een naam heeft weten op te bouwen in de Nederlandse hiphopscene. Zo heeft hij naast samenwerkingen met grote rappers als Lijpe en Ismo, ook tracks met pop/urban artiesten zoals Paul Sinha, Mael en Fresku.

 

In 2018 heeft Chievva al meer dan 23 hit noteringen binnengesleept. Veelzijdigheid is een term die hem op het lijf geschreven is.
Zoveel mogelijk muziek maken is wat Chievva het liefst doet en hij ook al zijn tijd aan besteedt. Naast dat hij erg veel muziek maakt met grote artiesten in Nederland, zijn zijn samenwerkingen inmiddels ook uitgebreid naar het buitenland.

Met grote succesvolle singles zoals ‘Niks’ met Hef, en meerdere erg populaire releases in samenwerking met gevestigde namen als Lijpe en Latifah, is Chievva inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop scene. Zijn beats zijn goed voor miljoenen streams, en blijven erg gewild. Hierdoor stromen de aanvragen voor hem binnen, en blijft de producer alleen maar groter worden.

Meer informatie over Chievva?