Daniël Busser

Daniël is een jonge, opkomende rapper die woonachtig is in België. Zijn passie voor muziek begon op 13-jarige leeftijd waarbij hij zijn eerste tracks maakte.

 

‘’Spreej’’ van het toen bekende duo uit België ‘’Safi en Spreej’’ was zijn idool, Daniël stuurde zijn tracks op via Social Media en een half jaar later vroeg hij Daniël mee de studio in. Toen Daniël 15 jaar was kwam hij met zijn eerste EP genaamd ‘’Mijn manier’’ kort daarna kwam het nummer met Spreej uit. Daniël besefte nog niet echt wat voor impact hij maakte totdat hij emotionele berichten kreeg van zijn fans. Door zijn sterke teksten heeft hij veel fans geraakt en geholpen. Hij wilde meer inspiratie aan zijn fans geven en begon met schrijven van zijn tweede EP die in 2016 uitkwam als ‘’Vrije val’’.

Deze EP heeft inmiddels al bijna 1 miljoen streams. Nu is Daniël getekend bij Top Notch en heeft hij een hele mooie carrière voor zich. Dat is te zien door de boekingen die hij heeft gehad bij Pukkelpop en Crammerock. Ook heeft hij het voorprogramma mogen doen bij het album release van ‘’Safi & Spreej’’.

 

Omdat hij deze kleine verandering aan de wereld kon brengen is hij nu nog ambitieuzer en enthousiaster om zijn boodschap door te geven aan zijn fans.