Djezja

Wie Djezja op jonge leeftijd kende weet dat hij elke track van 2Pac uit z’n hoofd kende. En wie denkt dat de boodschap van de nummers er op jonge leeftijd nog niet toe deden heeft het mis. Al vroeg was Djezja zich bewust van de boodschappen die 2Pac deelde met zijn luisteraars. De kracht van het medium muziek was hem toen al duidelijk geworden en hij was vastberaden daar zijn eigen draai aan te geven.

 

Djezja is een ware perfectionist. Hij kan uren, dagen, weken in de studio verdwijnen om het best mogelijke resultaat te bereiken. Zijn omgeving omschrijft hem als puur, authentiek en ambitieus.

Djezja brengt al vanaf 2016 tracks uit. En telkens weer weet hij zijn fans te belonen met een variëteit aan nummers. Naast de agressieve straatraps kan hij namelijk ook toegankelijker en pop gerelateerde HipHop maken.

Veel artiesten zijn onder de indruk van Djezja’s werk en verzoeken om met hem samen te werken. Zo bracht Djezja in 2017 een track uit met 3robi genaamd ‘Chefara’. Maar ook met de hit producer Yung Felix bracht hij in 2018 de track Za3ma. En alsof dit nog niet genoeg is weet hij Boef te strikken voor een samenwerking, wat resulteert in de track ‘Quote’.

 

Dit jaar bracht de Utrechtse rapper zijn album ‘’Ogen Op Mij’’ dat met miljoenen streams, 14 weken in de ‘Album top 100’ lijst heeft gestaan. Ook heeft hij een aantal toffe shows achter de rug en is hij meerdere keren geweest bij 101Barz .
Dat Djezja veel talent heeft is inmiddels duidelijk. Daarom kunnen we veel van hem verwacht in 2020. Hij staat niet stil, dus hou hem in de gaten.

Meer informatie over Djezja?