Donda Nisha

Daan Ligtvoet, beter bekend als Donda Nisha, is een 22 jarige componist/producer. Hij is het geheime wapen van toonaangevende artiesten zoals popsensatie Snelle en Pjotr.

 

Daan’s muzikaliteit is niet beperkt tot één instrument of één vorm. Tussen al het geweld van beatmakers over de wereld is er een handje vol puristen die zich volledig toeleggen op het proces van componeren en opgaan in dat wat ze maken. Een proces dat soms weken kan duren en waarin de oorsprong van iedere noot wordt achterhaald. Het eindresultaat: songs met een ongekende mate van originaliteit en tijdloosheid.

 

Samen met rapper Snelle begon Daan in 2016 met het maken van muziek. Toen nog onbekend, maar vol van talent en ambitie bouwde de heren aan muziek die niet veel later voor een doorbraak van Snelle zorgde welke al snel werd opgevolgd met grote hits waaronder ‘Scars’. De naam Snelle is vier later niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek canon, iets dat nooit was gebeurd als Daan niet aan de knoppen had gezeten.

Naast Snelle dragen meer en meer gevestigde artiesten zich aan die een beroep willen doen op Daan’s talent. Maar niet alleen gevestigd talent plukt daar de vruchten van, Daan spant zich namelijk ook in voor opkomende talent waarin hij zelf erg gelooft. Zo ook artiest Pjotr bij wie hij ook vanaf het begin betrokken is geweest. Jong talent is een focus die door Daan’s gehele carrière een belangrijke rol zal spelen.

 

NAMAM staat Daan bij in het verder bouwen van zijn carrière, bij het verder vestigen van zijn naam in binnen- maar ook buitenland.

Meer informatie over Donda Nisha?