Gaby Blaaser

Gaby Blaaser (7 juni, 1986) is een Nederlands multi talent. Zo is deze duizendpoot al op veel verschillende vlakken in de entertainment wereld actief. Je hebt haar al kunnen zien schitteren als actrice, model en presentatrice. Maar naast dat neemt ook haar achterban exponentieel toe en behoort ze tot een van de succesvollere influencers van Nederland dankzij haar uitdagende en sportieve foto’s.

 

Die sportiviteit staat bij Gaby centraal. Op haar Instagram account laat ze haar volgers zien hoe zij haar lichaam traint en onderhoudt en inspireert daarmee vele duizenden vrouwen.

Maar Gaby’s acteer geschiedenis mag ook zeker extra belicht worden. Haar acteercarrière begon als Manon in de serie Onderweg naar Morgen, een van Nederland’s best bekeken soaps. Vervolgens kon men haar 3 jaar lang zien in SpangaS als Jolé van Haagendoorn. In november 2014 maakte ze haar debuut in het summum van de Nederlandse soaps: Goede Tijden Slechte Tijden als Sacha Kramer. En niet op de laatste plaats heeft Gaby zich ook van haar stoere kant laten zien als deelnemer van Expeditie Robinson 2016.

 

Kortom, een dame met veel in haar mars en een aanwinst in de Nederlandse entertainment.