Jaimie Vaes

Jaimie Vaes (17 augustus, 1989) is een Nederlandse IT girl. De afgelopen jaren heeft ze al op veel verschillende vlakken haar talent laten zien. Daarmee is ze een voorbeeld voor velen in Nederland. Want naast presentatrice en influencer is stijlicoon en bovenal trotse moeder Lío Zion.

Fashion staat bij Jamie centraal. Ze studeerde Fashion Styling en Design aan de Artemis Styling Academy in Amsterdam. Ze deed dan ook de volledige styling voor haar verloofde Lil Kleine’s tour en houdt ze zich bezig met zijn kledinglijn ‘JORIK’. Maar Jamie’s presenteer talent mag ook niet onder stoelen en banken geschoven worden. Zo presenteerde ze samen met influencer en beste vriend Koen Kardashian de Benelux-versie van ‘Just Tattoo Of Us’ , een show die wekelijks te zien was op MTV.

Haar hectische leven is sinds februari 2021 te volgen in de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane via streamingdienst Discovery+. Het eerste seizoen werd meteen een hit en een paar maanden later volgde dan ook een tweede seizoen.

 

Dat Jaimie alles vol overgave doet is een feit. Ze is gepassioneerd en droomt altijd groots. Met het doel voor ogen om andere te blijven inspireren zal Jaimie in de komende jaren haar carrière verder ontwikkelen.

Meer informatie over Jaimie Vaes?