Jhorrmountain

Jhorrmountain, oftewel Jhorano Plet werd voor zijn entertainment carrière beschouwd als aanstormend voetbal talent. Desalniettemin was het voor Jhorrmountain duidelijk dat een leven in entertainment hem meer lag. Hij ging zijn passie achterna en bevestigde snel dat dat een goede keuze was.

 

Wat in de eerste maanden nog veelal aftasten was, begon echt te lopen vanaf het moment dat hij deelnam aan het Blauwdruk Boothcamp project, waar Lange Frans en 4SHOBANGERS een hoop jonge talentvolle artiesten bij elkaar brachten. Om in de tussentijd alvast meer live-ervaring op te doen werd Jhorr backup MC van Cho.

Na dit project is hij veel gaan werken met Johnny500. Uit die samenwerking kwam een EP welke enorm goed werd ontvangen. De EP is al meer dan 17 miljoen keer gestreamd en hiermee scoorde hij een hit, die in elke club te horen was; Skurbah.
Naast deze hit, kwam er uit het niets de track Coño, in samenwerking met Adje en Puri. Ook deze track werd goed ontvangen en had elke club in haar greep. De track is al meer dan 70 miljoen keer gestreamd: een mega hit. Dit laat zien dat Jhorrmountain veel in zijn mars heeft.

 

Momenteel is hij bezig om zijn eerste echte solowerk naar buiten te brengen, maar heeft hij al een paar keer laten zien dat Jhorrmountain de potentie heeft om heel Nederland over te nemen. Met zijn veelzijdigheid weet hij zijn publiek elke keer te verrassen en zijn zijn platen keer op keer vernieuwend.

Meer informatie over Jhorrmountain?