Koen Kardashian

oen Kardashian is een Nederlandse presentator, vlogger, tv en social media personality
Koen (echte naam: Koen Pieter van Dijk), startte zijn carrière als model. Na een aantal jaar modellenwerk te hebben gedaan begon Koen een visagie opleiding. Al snel werd hij de huis visagist van een aantal vermogende vrouwen. Zijn klantenkring groeide razendsnel en dat ging zeker niet onopgemerkt.

In 2015 was Koen voor het eerst te zien in het programma ‘Niet Lullen Maar Poetsen’. Een programma van Powned waarbij vermogende Rotterdamse jongeren werden gevolgd. Koen viel op met zijn uitgesproken karakter en levensstijl vol feesten, champagne en kaviaar. Niet lang daarna was Koen te zien in het SBS6 programma ‘Queens of the Jungle’. Zijn bereik op social media werd hierdoor steeds groter. Koen’s achterban is inmiddels ver voorbij de 100.000 volgers op Instagram. Zijn opvallende uitstraling en excentrieke levensstijl maken dat hij kind aan huis is in de glitter en glamourwereld. Naast zijn vlogs op Youtube en activiteiten op Instagram, is Koen ook steeds meer te zien op televisie. Zo presenteert Koen een aantal series voor MTV Nederland, waaronder de veel bekeken series ‘Meekijken met..’ & ‘Inpakken met..’, en was hij samen met Jamie Vaes co-presentator van het programma ‘Just Tattoo of Us’.

Koen heeft inmiddels ook al drie muziek nummers uitgebracht. Zijn eerste nummer, ‘Met je Prada’s in de Modder’ werd een Youtube hit. Daarop volgde nog twee andere nummers genaamd ‘CHAMPAGNEYNEY’ en ‘Costa niet zo Brava’. Kortom, Koen leeft zijn zelfgekozen achternaam na en is niet meer van de Nederlandse televisie weg te denken.

Meer informatie over Koen Kardashian?