Leafs

Leafs was de jongste telg van Noah’s Ark ooit. Maar geheel terecht. De jonge superster vertolkte reeds rollen in goed bekeken series, heeft menig hit gemaakt en staat met zijn jonge leeftijd nog aan de voet van zijn carrière.

 

De video ‘Race’ was voor Noah’s Ark aanleiding om met Leafs in zee te gaan. Tegelijkertijd werd ook producer Ramiks onder de arm genomen, wat een vruchtbare samenwerking en bovenal vriendschap opleverde.

 

In mei 2017 verschijnt ‘FEALS’, Leafs’ volledig door Ramiks geproduceerde debuut EP met daarop het ultiem meezing nummer ‘Alright’. Eind 2017 volgt een tweede EP: ‘Adventures’, met daarop o.a. de singles ‘Mikado’ en ‘Mamacita’. Waarvan de laatste een regelrechte hit werd. Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord zal zijn “altijd blijven flexen”. Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld en energiek geluid ten gehore brengt, een die zijn weg vindt binnen een raamwerk van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het internationale trap- en hiphoplandschap. Met zijn hooks, jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

 

In oktober 2018 kwam Leafs met het album ‘Life Of A Teenage Rockstar’ waarop o.a. de hits ‘My Ride’ en ‘SWISH’ te horen waren. Om zijn succes nog iets beter uit te drukken, maakte hij samen met Jacin Trill het album ‘BASED UNIVERSE’ wat erg goed is ontvangen. ‘10+4’ behaalde 3 miljoen streams, ‘Geheim’ meer dan 2 miljoen. Daarbij kwam ook een unieke 101Barz sessie die anders was dan al zijn voorgangers. Samen met Jacin gebruikte zij als allereerste autotune bij een sessie én was de hele kamer met LED lampen verlicht. Die sessie haalde bijna 1 miljoen kijkers op en heeft veel publiciteit getrokken bij het Nederlandse publiek.

 

Eind september 2019 dropte Leafs zijn single ‘TOKIO’ wat een aanloop is naar zijn nieuwste album. Hij is voor zijn album en de gelijknamige track naar zijn favoriete stad Tokio gereisd en heeft daar ook beeld geschoten voor de Tokio videoclip en een nieuwe serie genaamd ‘Leafs in Tokio’. Zijn album ‘Sensei’ is nog maar net uit maar nu al een succes. Met uitschietende tracks ‘Young Patron’, zijn samenwerking met Lauwtje ‘Bel Mij’ , ‘Guapanese’ samen met JoeyAK en een samenwerking met Japanse superster KOHH. Bij de release van zijn nieuwe album kon een nieuwe onvergetelijke 101Barz sessie van Leafs niet missen.

 

Met zijn 18 jarige leeftijd kunnen we nog veel van Leafs verwachten in de toekomst. In 2020 wil hij zich focussen op een engelstalige release. Daarnaast focust hij zich ook steeds meer op acteren, zo is hij al te zien in de YouTube serie ‘Vakkenvullers’.

Meer informatie over Leafs?