Luca Gilliot

Vanaf een jonge leeftijd kwam de uit Zaandam afkomstige Luca al in aanraking met de entertainment. Zijn opa is een bekende Surinaamse zanger en zijn vader een toonaangevende event promotor, hierdoor kan wel gesteld worden dat Luca is opgegroeid in een unieke omgeving. Dit zorgt ervoor dat hij al vanaf kinds af aan wist wat hij wilde worden.

 

In 2016 nam Luca deel aan het SBS6 programma The Next Boy/Girl Band. Luca was geliefd bij de kijkers. Hij won het programma en kreeg een plek in de nieuwe boyband ‘4U!’. In zijn tijd bij 4U maakte hij grote stappen vooruit en ontwikkelde zich tot een ware ster en bouwde daarbij aan een enorme achterban op social media. Op moment van schrijven staat de volger-teller op Instagram op meer dan 85K volgers.

4U was echter niet Luca’s eindbestemming. Een solocarrière wachtte op hem. Een waarin hij zijn vele ambities en dromen in kwijt kon. Luca is dan ook een multi-talent dat van alles doet naast het maken van muziek. Denk aan modellen-werk en zijn eigen YouTube-kanaal dat reeds 36K abonnees kent. Onder de naam ‘Luca Like!’ zijn zijn vlogs daar te bekijken.

 

Naast zijn muzikale projecten, modellenwerk en zijn eigen Youtube kanaal, is Luca ook op het witte doek te zien. Zo speelde hij in 2017 een rol in de film ‘Misfit’. Daarnaast werkt hij momenteel aan een veelbelovend project waar hij wederom zijn muzikale talenten in naar boven laat komen.

Meer informatie over Luca Gilliot?