Nana

Nana is een jonge, opkomende zanger/rapper geboren in Sao Paulo, Brazilië. Vlak na haar geboorte is Nana verhuist naar Nederland. Haar jeugd heeft ze voornamelijk doorgebracht in Amsterdam en Almere, echter zijn haar Zuid-Amerikaanse roots haar altijd bijgebleven en spreekt ze vloeiend Portugees.

 

Als klein meisje focuste Nana nog niet op het maken van muziek maar voornamelijk op dansen. De interesse voor muziek maken kwam voor Nana pas op een latere leeftijd. Een moeilijke jeugd resulteerde voor Nana in een onduidelijke toekomst. Tijdens haar vrije tijd wist ze haar emotie en gevoel het best te uiten in het schrijven van teksten. En met die toevlucht vulde ze haar tijd meer en meer in met schrijven en muziek maken. Ze ontwikkelde een passie en liet zich onder meer inspireren door Cardi B.

Door een carrière in de muziek na te jagen is Nana in contact gekomen met veel Nederlandse en Braziliaanse urban artiesten. Ook toonaangevende personen zagen haar talent wat haar meerdere studiosessies en deelnames aan schrijvers kampen opleverde.

 

Naast rappen is Nana veel bezig met mode en de ontwikkeling van haar zelf als personal brand. Haar eigen stijl? Een vrouwelijke touch met een rauw randje.

 

Op dit moment zit Nana veel in de studio. Zo heeft ze al wat opgenomen met producers als: Jack Shirak en Reverse.

Meer informatie over Nana?