Oussama Ahammoud

Oussama Ahammoud is een van Nederland’s beruchtste aanstormende acteertalenten die ondanks zijn jonge leeftijd al vele grote successen op zijn naam heeft staan.

 

Al op 15-jarige leeftijd vervulde hij een rol in de short van eveneens aanstormend talent David Eilander genaamd ‘Slechts één Koning’. Daarin speelde Oussama een hoofdrol, de rol van Tariq. Niet lang daarna sleepte hij zijn tweede rol binnen in de short ‘Het Hele Verhaal’.

 

Oussama’s talent bleef niet onopgemerkt. In 2018 werd hij gekozen om een hoofdrol te spelen in de Nederlandse serie Mocro Mafia van Achmed Akkabi. De serie die alleen te zien was op Videoland werd een enorme hit mede dankzij te verdiensten van Oussama, die hiermee zijn naam vestigde in de Nederlandse filmwereld.

 

In 2020 volgt een tweede seizoen van Mocro Mafia. Na het succes van het eerste seizoen zijn de verwachtingen hoog en hangt veel af van Oussama’s prestaties. Want ook in dit tweede seizoen zal Oussama een grote rol spelen in de serie.

Ook in de alom geprezen film van regisseur Shady El-hamus ‘De Libi’ speelde Oussama een hoofdrol. Meerdere lovende recensies werden er aan gewijd waaronder een van de Volkskrant, die kopte met “De Libi heeft een schwung waar menig Nederlandse speelfilm een puntje aan kan zuigen”. Oussama is tevens begonnen aan het tweede seizoen van ‘Vakkenvullers’ waar hij zij aan zij met collega ‘Leafs’ schittert.

 

NAMAM is trots deze rising star te vertegenwoordigen en ondersteunen in zijn reis naar de top.

Meer informatie over Oussama Ahammoud?