Roselilah

Roselilah (23) of beter bekend als een van de ruwste vrouwelijke trap beat producers van Nederland. Begon in 2012 met het produceren van hiphop beats met de focus op trap beats. Ze heeft zich in een korte tijd onmisbaar gemaakt in de scene in Nederland maar ook op internationaal niveau zijn haar beats te vinden.

 

Roselilah spant hiermee de kroon en is een creatieve duizendpoot wat dé basis voor haar werk is. Ze is nauw betrokken bij alles wat een project met zich meebrengt. Van het inspiratie proces en het produceren van de beat tot aan het ontwerpen en designen van de cover. Haar kracht zit in het nauw samenwerken met de artiesten, zodat zij zich volledig kan focussen op de visie van de artiest.

 

Roselilah produceerde voor de rapgroep SFB, rapper Sor, de Fellas en Adje. Ze werkt niet alleen voor Nederlandse Artiesten maar ook in Amerika produceerde ze nummers en werkte ze samen met onder andere 21Savage, Lil Durk en Kid Hazel.

In 2020 is Roselilah voor haar producties genomineerd voor een Grammy Award. Het album van de Amerikaanse rapper 21 Savage waar ze een beat voor maakte, maakte kans op een van de belangrijkste internationale muziekprijzen.

 

Roselilah is nog jong en hierdoor een echte dromenjager. Door haar wilskracht zal zij ervoor zorgen dat haar dromen werkelijkheid worden en gaan wij in de toekomst veel van Roselilah horen en zien!

Meer informatie over Roselilah?