Stephsa

Stephanie (26), beter bekend als Stephsa (@Stephsa) is een van Nederland’s bekendste online creators. Ze werd geboren in Jeruzalem maar verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland, waar ze al heel vroeg een affiniteit met kleding ontwikkelde en het leven een groot verkleedfeest was waarvoor de kledingkast van haar moeder elke keer een uitkomst bood.

 

Sindsdien heeft ze haar droom om te kunnen leven van haar passie niet meer losgelaten en alles op alles gezet om die waar te maken. Haar opleidingen stonden in het teken van mode en styling, haar vrije tijd en haar eerste stappen richting ondernemerschap. Ze was een van de eerste met een lifestyle blog, en zette die voort op Instagram waar ze al snel een grote community van volgers opbouwde.

Fast forward bereikt Stephanie nu mensen van over de hele wereld en inspireert ze hen door te laten zien hoe je je eigen, eye pleasing realiteit kan creëren. Ze reist de hele wereld over, bezoekt de meest magische plekken en werkt samen met global brands die aan Stephanie een welkome partner hebben om hun merk wereldwijd onder de aandacht te brengen.

 

De inmiddels ruim 1 miljoen volgers die Stephanie heeft verworven ontlenen niet alleen inspiratie op het gebied van lifestyle, fashion en reizen, Stephanie zet haar platform ook in om initiatieven die streven naar een betere, eerlijkere wereld onder de aandacht te brengen.

Meer informatie over Stephsa?