Vonneke Bonneke

Vonneke Ritfeld, beter bekend als Vonneke Bonneke, mag met recht een influencer worden genoemd maar eigenlijk doen we haar dan te kort want ze is veel meer. Vonneke weet met haar gevoel voor humor, haar veelzijdigheid en haar unieke karakter zich te onderscheiden tussen de menigte van influencers.

 

Medio 2013 begon Vonneke met het maken van Snapchat filmpjes voor haar vrienden. Deze vaak hilarische filmpjes werden al snel opgepikt door een groter publiek op Instagram. Dit gaf haar de motivatie om deze korte filmpjes uit te bereiden met sketches waarin ze haar eigenzinnige karakter een platform bood. En the rest is history. Binnen korte tijd is haar populariteit exponentieel gegroeid en trekt ze veel bekijks van gerenommeerde organisaties in de entertainment.

 

Vonneke’s populariteit vloeit vooral voort uit Instagram en Youtube die haar toneel vormen. Ze heeft inmiddels meer dan 280K volgers op Instagram en meer dan 90K abonnees op Youtube. Met haar creativiteit en gedreven instelling zorgt ze ervoor dat ze haar trouwe fans elke dag weer weet te verrassen.

Maar naast grappige video’s heeft Vonneke nog een passie: muziek . Nadat ze op Youtube een aantal muzikale parodieën had geplaatst, sloeg de vonk bij haar over om hier serieuzer naar te kijken en er werk van te maken. Zo kwam ze in contact met een aantal van ‘s lands beste producers waaronder Esko, waarmee Vonneke hard aan het werken is om haar unieke karakter te verwerken in muziek.
In 2018 bracht ze haar eerste track uit, genaamd ‘Loesoe Challaz’. Deze track, geproduceerd door Krankjorum, gaf het startschot voor haar muzikale carrière!