Lil Kleine, E&A Events and NAMAM Presents: The copacabana – Amsterdam

Lil Kleine, E&A Events and NAMAM Presents: The copacabana – Amsterdam

Op http://thecopacobana.nl kunt u een arrangement reserveren voor The Copacabana met Lil Kleine (Dinner & Dance). Reserveer de tafel vooraf via deze online ticketshop, waar wij vragen om een aanbetaling van 50%. De overige 50% kan bij aankomst op de avond zelf betaald worden. De minimumleeftijd voor The Copacabana is 18 jaar en ouder.

U kunt de keuze maken uit arrangementen voor 2 of 4 personen voor de volgende data:
– Donderdag 4 juni van 20:00 tot 01:00 uur;
– Vrijdag 5 juni van 20:00 tot 01:00 uur;
– Zaterdag 6 juni van 20:00 tot 01:00 uur;
– Zondag 7 juni van 20:00 tot 01:00 uur.

Let op: de tafel dient vooraf gereserveerd te worden, op de avond zelf kan dit niet meer wegens de beperkte capaciteit. Elke tafel moet als groep tegelijkertijd arriveren, het is niet mogelijk om individueel naar binnen te gaan.

Wat is er inbegrepen in het arrangement? Een exclusief optreden van Lil Kleine, een heerlijk 4-gangen diner (vegetarisch ook mogelijk), drank (1 fles sterk of champagne, 8 frisdranken en 2 flessen water. Bij een 2-persoons tafel is 1 fles champagne inbegrepen) en garderobe!

Lil Kleine heeft voor het nieuwe concept de handen ineengeslagen met evenementenorganisator E&A Events en managementbureau NAMAM. Bij succes van ‘The Copacabana’ in Amsterdam hebben de partners de intentie het concept in de nabije toekomst op meerdere locaties te brengen.

Meer nieuws?