Het roer om
Salvatore Pieter Prins uit Dokkum, beter bekend als 88Salv, maakte zijn opleiding tot verkoper af, maar kwam al snel tot de conclusie dat dit vak hem niet prikkelde. Salvatore, nu 24 jaar oud, begon op zijn 16e met muziek maken. Zijn puberjaren stonden in het teken van
experimenteren met muziek en zoeken naar een eigen sound. Hij begon ooit als rapper, maar maakte al snel de overstap naar pop en R&B. Een slimme move, want inmiddels wordt de alternatieve pop-sound van Salvatore vergeleken met grote namen zoals Post Malone, Lil’ Peep en XXXTENTACTION!

26 miljoen views in een maand
Niet alleen op Spotify genereert Salvatore bekendheid, ook op TikTok is hij met maar liefst 349.6k volgers een succes te noemen. Het begon allemaal met zijn account ‘88droogheid’, waarmee hij in 2021 viral ging en maar liefst 26 miljoen views per maand aantikte. Naast dat Salvatore met plezier video’s en tracks maakt, gamed hij ook graag en daarnaast is hij veel met mode bezig.

Dit is pas het begin
Salvatore z’n hele leven draait op dit moment om muziek. Elke dag maakt hij wandelingen die hem de rust en inspiratie geven om het creatieve deel van zijn brein te activeren. Zijn nieuwste single ‘Alles Wat Je Hoort’ is hier het directe gevolg van. Salv is trots op waar hij nu staat, maar nog lang niet tevreden. Hij is vastbesloten om als artiest te blijven groeien. Met andere woorden: dit is pas het begin!

Meer informatie over 88Salv?