Barend van Deelen

Wat kan hij niet?
Hij is dj bij 3FM, winnaar van de Marconi talent award, all-round presentator én papa van twee jongens. Oh, en heb je een feestje? Weet dan dat deze gozer ook alleraardigst plaatjes draait! De grote vraag is eigenlijk: wat kan Barend niet? Het antwoord: die lijst is kort.

Van radio naar TV en weer terug
Één van de dingen waar Barends talent naar eigen zeggen niet lag, is studeren. Daar kwam hij al snel achter. Wél bleek hij een enorm talent te hebben voor het maken van radio. Hij begon op jonge leeftijd bij Midland FM en Radio Decibel en tussen 2009 en 2016 was Barend onderdeel van het 3FM-team. In de loop der jaren nam hij ook verschillende televisieklussen aan. Hij schoof onder andere aan bij Shownieuws, maar ook was hij te zien op NPO1 en NPO3. Sinds oktober 2022 is Barend samen met Nellie Benner te horen in de middagshow van 3FM, genaamd Barend & Benner: een programma waarin verhalen van luisteraars door het hele land worden gedeeld. Bovendien sluit Barend zich eind 2022 vrijwillig op in het beruchte Glazen Huis voor 3FMs Serious Request.

Met volle teugen
Hoe Barend zichzelf omschrijft? Als een echte levensgenieter. Ambitieus is hij absoluut, maar zijn grootste trots? Zijn familie! Samen met partner Lisa-Marie en zoons Boaz en Abel geniet Barend met volle teugen van het leven in hun woonplaats Amersfoort. Tussendoor ziet hij met zijn creatieve, ondernemende mindset steeds weer nieuwe uitdagingen op muziek en presentatie-gebied.

Meer informatie over Barend van Deelen?