Chuki Beats

Platinum producer Chuki Beats is momenteel een van de hotste producers uit Brussel, België. Hij werkt samen met o.a. Krisy, Zwangere Guy, Frenetik en Geeeko en is een van de drijvende krachten achter de Brusselse scene. In de loop der jaren heeft hij een sterke gemeenschap opgebouwd van meer dan 1M volgers op YouTube, waardoor hij een van de grootste online Hip-Hop producers van het moment is.

Chuki begon in 2013 met het uploaden van beats op zijn YouTube-kanaal, waarmee hij een groot publiek over de hele wereld bereikte. In 2017 besloot Chuki een tweede YouTube kanaal te starten (Chuki Beats II) waar hij tutorials maakt voor andere producers en een kijkje achter de schermen geeft. Beide kanalen behoren tot de grootste in hun niche.

In 2018 verschoof zijn focus naar studiosessies en samenwerkingen, wat resulteerde in een sterke catalogus met zowel opkomende als gevestigde artiesten. Chuki en zijn team richtten datzelfde jaar ook hun Hip-Hop label 32WORLDWIDE op, waar onder anderen Yung Mavu, Lil Skid en Alioth worden vertegenwoordigd. Kort daarna bracht Chuki de veelgeprezen ‘Matter Of Time’ EP uit in samenwerking met Yung Mavu.

In 2019 verhuisde Chuki naar Brussel, waar hij een leidende rol op zich nam in de lokale scene. Dit werd vastgesteld door de release van zijn 1e single ‘Reckless’ met Yung Mavu, Alioth, K1D & Pretty Boy Dro in 2020. Datzelfde jaar bracht hij zijn tweede single ‘3am in Bxl’ samen met Yung Mavu en Geeeko.

Chuki blijft een rolmodel in de muzikale wereld. In de zomer van 2021 bracht hij zijn debuutalbum ‘INSIDEOUT’ uit, waarbij hij zijn favoriete artiesten zoals Bhavi, ICO, Jacin Trill & Sofiane Pamart onder de aandacht bracht. Gevolgd door de ‘Chuki Beats & Friends’ showcases op België’s meest prominente festival.

Terwijl hij alweer aan nieuwe muziek werkt, neemt hij ook de tijd om het leven te vieren:

Op 27 januari 2022 geeft Chuki zijn eigen ‘Chuki Beats & Friends’ show in AB, Brussel.

Meer informatie over Chuki Beats?