In slechts één jaar tijd is de rapper uitgegroeid tot een van Nederlands meest veelbelovende rappers en is hij niet meer uit de muziekindustrie weg te denken. Inmiddels heeft Cor al een aantal succesvolle releases met andere grote Nederlandse artiesten zoals Idaly, Hef, Jack en Jordymone9. Met miljoenen luisteraars op Spotify en nog meer views op Youtube, wordt Cor door heel Nederland gehoord. Zonder enig platencontract werkt Cor – met ondersteuning van onafhankelijk platform OWNIT – aan zijn veelbelovende toekomst.

Cor, ook wel bekend onder pseudoniem Corshottaa, is een Nederlandstalige rapper opgegroeid in Rotterdam-Oost. Zijn rapcarièrre begon in 2020, waarna hij in de gezamenlijke 101Barz studiosessie van Spow Business – het platenlabel van rapper 3robi – te zien was. Hij tekende hier een platencontract en bracht vier succesvolle solonummers uit. Stuk voor stuk bereikten ze miljoenen luisteraars op YouTube en Spotify. Na het succes van deze releases besloot de talentvolle Rotterdammer dat het tijd was om independent door te gaan.

Het afgelopen half jaar is alles gelopen zoals hij dat zelf wilde en hield hij de touwtjes in eigen handen. Inmiddels heeft Cor al een aantal releases met andere grote Nederlandse artiesten zoals Idaly, Hef, Jack en Jordymone9, en is zijn nieuwe album gevuld met een hoop grote namen uit de Nederlandse hiphop-wereld.

Zijn eerste album ‘Weg Van Hier’ is uitgekomen op 26 februari 2021 met featurings als Josylvio, Kevin, 3robi & Dopebwoy

Meer informatie over Cor?