Denise Kroes

Denise Kroes is een getalenteerde jonge artiest uit Amsterdam, geboren in een muzikale familie die haar liefde voor muziek al op jonge leeftijd aanwakkerde. Vanaf het moment dat Denise kon lopen, was dansen en zingen haar passie. Als klein meisje is ze voortdurend bezig met muziek en haar opa leerde haar al heel jong een beetje piano spelen. Toen ze elf jaar oud was, begon ze aan de pleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts, waar ze de kans kreeg om haar talent voor zingen en dansen nog verder te ontwikkelen.

Na haar opleidingen begon Denise haar carrière als achtergrond danseres, waaronder bij de Ladies of Soul en The Voice of Holland. Na een periode als danseres in Los Angeles te hebben gewerkt, besloot ze om haar droom na te jagen en een muziekcarrière op te bouwen.

Denise heeft deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder Dancesing en The Next Boy/Girl Band. Uiteindelijk werd ze geselecteerd als lid van de girlband van John Ewbank en trad ze op in Indonesië. Toch kwam ze er al snel achter dat haar hart lag bij het maken van haar eigen muziek en besloot ze zich volledig te richten op haar eigen solocarrière.

Met haar Scandinavische roots en liefde voor verschillende muziek stijlen heeft Denise een unieke sound en stijl ontwikkeld, die haar onderscheidt van andere artiesten. Haar sound is te omschrijven als Pop met een randje Urban, wat zorgt voor een eigentijds en dynamisch geluid. Haar ambitie is om over vijf jaar grote festivals te headlinen en optredens te geven met haar eigen show en dansers. Haar ultieme droom is om met haar eigen muziek en performances de wereld te veroveren.

Denise is vastberaden en ambitieus en zal ongetwijfeld nog veel succes boeken in haar carrière als artiest.

Meer informatie over Denise Kroes?