Dutch Performante

De succesvolle ondernemer Chahid Charrak gaat op social media door het leven als Dutch Performante. Deze naam stamt af van een wel heel waardevol bezit van Chahid: zijn gouden Lamborghini Performante.

De half Marokkaanse Chahid is geboren in Amsterdam, maar verhuisde al op zijn tweede levensjaar naar het rustige Zeewolde. Al op jonge leeftijd merkte hij dat school niet aan hem besteed was en wilde niets liever dan ondernemen. In 2008 startte hij op 18-jarige leeftijd met zijn eerste onderneming genaamd ‘Megadump’. Waar hij begon met een loods vol tegels, douchecabines en barmeubelen, is hij inmiddels eigenaar van meerdere miljoenen bedrijven.

Samen met zijn compagnon kocht hij de Lamborghini Performante, waarmee hij meerdere rally’s reed zoals Street Gasm. Een van zijn medewerkers vertelde hem in december 2019 dat hij een Instagram pagina voor zijn auto moest aanmaken, want zo deden alle eigenaren van luxe auto’s dat. Zogezegd, zo gedaan. Chahid noemde het account ‘Dutch Performante’. Deze pagina groeide al snel doordat hij geregeld in de video’s te zien was van YouTuber Boaz.

Maar Chahid werd pas écht bekend toen hij in mei 2020 een gratis badkamer weggaf voor een video van Don de Jong. Door deze video ging Chahid van 4 naar 10 duizend volgers in slechts één week tijd. Hierna besloot hij zelf een YouTube kanaal te starten met als eerste video “WIE IS DE MAN ACHTER @DUTCH PERFORMANTE”?

Inmiddels heeft dit kanaal meer dan 250.000 volgers en dit aantal groeit met de dag. Chahid is een echte sfeermaker en weet zijn volgers altijd te vermaken met extreme challenges en mooie gebaren. Bovendien is hij een echte weldoener die altijd klaar staat om zowel vrienden als volslagen vreemden een gunst te verlenen.

Namam kijkt er enorm naar uit om met Chahid te werken om zo zijn video’s naar een nog hoger niveau te tillen en heb bij te staan in zijn reis naar de top.

Meer informatie over Dutch Performante?