Dyantha Brooks

Passie en gedrevenheid
Dyantha Brooks is een echte Amsterdammer. Geboren en getogen in onze hoofdstad, heeft ze nu al een hoop bereikt waar ze onwaarschijnlijk trost op is en dat allemaal dankzij haar enorme dosis passie en gedrevenheid. Als alles zo mag blijven, tekent ze ervoor. Tegelijkertijd is de boysmom een aanpakker en ze daagt zichzelf dus keer op keer uit om net weer even een stap verder te gaan.

Een winnaar
Dat ze voor het maximale gaat, blijkt wel uit haar projecten. Brooks’ carrière begon in de muziekbranche als radiopresentatrice voor FunX en WILD FM. In 2011 verscheen ze kort op TV toen ze voor muziekzender XITE-rapportages mocht maken. Dit bleek slechts het begin. Verschillende programma’s op zowel SBS en RTL volgden. Haar talent bleef niet onopgemerkt. In 2014 won ze een talentenjacht op TLC, waarop ze gedurende een periode de TLC-Top10 mocht presenteren.

Van muziekdeskundige tot survival fit
In 2017 werd ze bij het grote publiek bekend toen ze als muziekdeskundige aanschoof bij SBS Shownieuws. In 2021 was ze een van de kandidaten van Expeditie Robinson, ze wist het maar liefst 23 dagen vol te houden. Meteen na dit avontuur raakte ze zwanger van haar tweede kindje. In de toekomst heeft Dyantha onwijs veel zin.

Meer informatie over Dyantha Brooks?