Fokke Simons

In 2019 brengt Fokke Simons hun debuutsingle ‘Fancy’ uit die hen meteen nationale faam oplevert en hen in de schijnwerpers zet. Hierna volgt de single ‘Oh My’, een nummer waarmee Fokke Simons officieel hun stempel op de Nederlandse hiphopscene drukt. Hun originaliteit en humor blijft bij grote artiesten niet onopgemerkt, ook zangeres Maan zwicht voor de groep en laat hen in het voorprogramma van haar solotour staan.

De boys van Fokke Simons zijn inmiddels goed op dreef. Afgelopen jaar brachten zij plaat na plaat uit, waaronder de gloednieuwe EP Helemaal Verdwaald. Door hun samenwerking met boekingskantoor My Agency staan ze steeds vaker op het podium en groeit hun fanbase met de dag. In augustus 2021 lanceerde ze hun nieuwste single ‘Adder’ ft. Antoon, die met catchy beat en herkenbare lyrics een onbetwiste hit belooft te worden.

Onder de vleugels van NAMAM bouwen de mannen verder aan een carrière en met de grootse plannen van de heren zullen ze de lat van voorgaande boybands ongetwijfeld verleggen.

Meer informatie over Fokke Simons?