Gaby Blaaser

Gaby Blaaser (7 juni, 1986) is een Nederlands multi talent. Zo is deze duizendpoot al op veel verschillende vlakken in de entertainment wereld actief. Je hebt haar al kunnen zien schitteren als actrice, model en presentatrice. Maar naast dat neemt ook haar achterban exponentieel toe en behoort ze tot een van de succesvollere influencers van Nederland dankzij haar uitdagende en sportieve foto’s.

Die sportiviteit staat bij Gaby centraal. Op haar Instagram account laat ze haar volgers zien hoe zij haar lichaam traint en onderhoudt en inspireert daarmee vele duizenden vrouwen.

Maar Gaby’s acteer geschiedenis mag ook zeker extra belicht worden. Haar acteercarrière begon als Manon in de serie Onderweg naar Morgen, een van Nederland’s best bekeken soaps. Vervolgens kon men haar 3 jaar lang zien in SpangaS als Jolé van Haagendoorn. In november 2014 maakte ze haar debuut in het summum van de Nederlandse soaps: Goede Tijden Slechte Tijden als Sacha Kramer. Ook schitterde ze als stoere survivalist in Expeditie Robinson in 2016 en was zij de meest begeerde vrijgezel van Nederland als The Bachelorette in 2020. In 2021 hielp ze bovendien heel Nederland met de strijd tegen de coronakilo’s in haar Videoland workout serie ‘In Shape Met Gaby’.

Dankzij de grote belangstelling voor Gaby, is haar following inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere van Nederland. Haar sexy uitstraling weet geregeld voor veel ophef in de media te zorgen, maar zelf vindt zij dit alleen maar vermakelijk. Gaby zit lekker in haar vel, en hoopt door dit te laten zien, er andere ook blij van te kunnen maken!

Meer informatie over Gaby Blaaser?