Gaby Blaaser

Waar ken je haar niet van?
Gaby Blaaser (7 juni, 1986) is een Nederlands multitalent. Ken je haar niet van haar acteerwerk, dan heb je haar waarschijnlijk wel eens als model of presentatrice aan het werk gezien. Bovendien neemt Gaby’s following de laatste jaren op Instagram razendsnel toe. Via haar account inspireert ze followers dagelijks met sportieve, zelfverzekerde content inclusief sexy touch. Gaby behoort op het moment tot een van de meest succesvolle influencers van Nederland.

Van ONM naar GTST en van Expeditie naar The Bachelorette
Het begon allemaal met Onderweg naar Morgen. Hierop volgde een mooie rol in SpangaS en in 2014 maakte Gaby haar debuut in Goede Tijden Slechte Tijden. De verworven bekendheid leverde haar in 2016 een ticket naar een onbewoond eiland voor het programma Expeditie Robinson. In 2020 volgde de titel meest begeerde vrijgezel voor het programma The Bachelorette. Een jaar later hielp ze heel Nederland in de strijd tegen de coronakilo’s door middel van haar Videoland workout serie In Shape met Gaby. Momenteel is ze te zien in de hysterische tv-hit: Echte Meisjes in de Jungle.

Onverschrokken
Terwijl de laatste serie draait, is Blaaser alweer druk bezig met het volgende nieuwe project: haar eigen podcast Morning Aftertalk met Gaby Blaaser. In deze podcast gaat Gaby in gesprek met deelnemers van diverse realityshows. Gaby wil dolgraag weten hoe deelnemers hun avontuur ervaren hebben én hoe het er achter de schermen aan toeging. Gaby’s nieuwsgierigheid, enthousiasme, open mind en onverschrokkenheid hebben haar al ver gebracht, maar Blaaser is nog lang niet klaar.

Meer informatie over Gaby Blaaser?