Giorgio Sanches

Niet bang voor de spotlight
Op vroege leeftijd was Giorgio Sanches al met muziek bezig. Sommigen kiezen om hun eerste noten enkel met hun nabije omgeving te delen, maar Giorgio zocht al snel het grote podium op. Hij was niet bang voor de spotlight, maar rende er recht op af! Op zijn 13e deed hij mee aan The Voice Kids én het Junior Song Festival. Één ding was zeker: hij wilde zingen, optreden en mensen entertainen.

Even acteren
Naast muziek bleek ook acteren een talent van Giorgio. Hij was na het nationaal etaleren van zijn zangkunsten te zien in films zoals Tony 10, Mees Kees en Celblok H. Bij het grote publiek werd hij bekend door het vertolken van de rol van Mo, in de succesvolle jeugdserie SpangaS.

Focus op de mic
De muziek bleef aan hem trekken, want dáár ligt zijn hart. Zodoende bewoog Giorgio terug naar de muziekwereld. Inmiddels is hij bekend van nummers als ‘African Queen’ en ‘Betasten’, waarvan de laatste werd opgenomen in samenwerking met Gio en F1rstman. Hier stopt het niet. Giorgio gaf aan zich vanaf 2022 voor de volle 100% op zijn muziek te focussen. Hij streeft hierbij naar Nederlandstalige pop met een vleugje r&b. Hoe dat klinkt? Luister zijn single ‘Deze Kamer’ en je krijgt een aardig goede indruk.

Meer informatie over Giorgio Sanches?