Julien Willemsen, beter bekend als Jack $hirak, is nog maar 28 jaar, vader van een zoontje én heeft al ontelbare gouden en platina platen ontvangen voor zijn producties en eigen nummers. De monsterhit Drank & Drugs – die hij samen met Lil’ Kleine en Ronnie Flex maakte en die inmiddels op een kleine 90 miljoen streams staat – was de start van zijn carrière en een onbetwistbare springplank naar succes.

In 2018 won hij de MTV Best Dutch en de Best Worldwide Act. Naast de vele nummer 1-hits die hij scoorde met zijn producties voor Nederlandse artiesten, heeft hij ook nummer 1-hits op zijn eigen naam gescoord, waaronder: Miljonair met SBMG, Lil’ Kleine, Boef en Ronnie Flex, en UHUH met Ronnie Flex, Yssi SB en Lil’ Kleine.

In 2021 bracht hij met de absolute top van de Nederlandse muziekindustrie het album Talou uit. De teller van het aantal albumstreams staat inmiddels al op meer dan 60 miljoen.

Eén ding is zeker: $hirak scoort. En hoe. Ook zijn nieuwste release, Amsterdam samen met Cristian D, Brysa en Ashafar, is, wederom, een hit en staat op 1 in de hitlijst.

Meer informatie over $hirak?