Jada Borsato

Jong geleerd…
Jada Borsato kwam al jong in aanraking met de showbusiness. Op haar 9e ging ze voor het eerst aan het werk als stemacteur in de animatiefilm ‘Happy Feet 2’. Dat deed ze met verve! Het leidde al snel tot een volgende mooie stap, want nog geen jaar later maakte Jada haar acteerdebuut met de rol van Madelief in de speelfilm ‘Sint & Diego: De Magische Bron van Myra’. Wat volgde waren nóg twee stemrollen, plus de rol van Neeltje de Ruyter in de Nederlandse speelfilm ‘Michiel De Ruyter’.

Meer dan 25 miljoen streams
In 2013 startte Jada’s zangcarrière. Ze nam in dit jaar samen met haar vader, Marco Borsato, de single ‘Samen Voor Altijd’ op, welke op het album ‘Duizend Spiegels’ te horen is. De track is inmiddels meer dan 25 miljoen keer gestreamd. Na ‘Samen voor Altijd’ volgde in 2014 de track ‘Als Jij Maar Van Me Houdt’, welke de titelsong was van de film Flits en het Magische Huis.

Van GTST naar solocarrière
Sinds 2021 is Jada vrijwel dagelijks te zien in het welbekende GTST, waar ze de rol van Abby van der Vorst speelt, maar Jada is daarnaast vooral vastberaden om haar zangcarrière weer op te pakken. Ze brengt dan ook veel tijd door in de studio, zodat ze Nederland binnenkort omver kan blazen met haar eigen muziek!

Meer informatie over Jada Borsato?