Jada Borsato

Als jongste van het gezin, weet Jada Borsato al vanaf haar tiende te bewijzen dat ze veel meer is dan de-dochter-van. Met haar rol als stemacteur in de animatiefilm ‘Happy Feet 2’ zet ze zichzelf al vroeg op de kaart als aanstormend talent. Nog geen jaar later maakt ze haar acteerdebuut met de rol van Madelief in de speelfilm ‘Sint & Diego: De Magische Bron van Myra’. Hierna volgen nog twee stemrollen, en opnieuw een acteerrol in de Nederlandse speelfilm ‘Michiel De Ruyter’. Momenteel is Jada vrijwel dagelijks te zien in het welbekende GTST, waar ze de rol van Abby van der Vorst vervult.

In 2013 zet Jada haar eerste stappen in haar zangcarrière. Ze is te horen op het album ‘Duizend Spiegels’ van haar vader Marco Borsato, met de single Samen voor altijd – op het moment van schrijven al meer dan 25 miljoen streams. Jada’s zangcarrière maakt afgelopen jaren meerdere indrukwekkende stappen en leidt al regelmatig tot bijzondere samenwerkingen.

Goed nieuws voor de fans: Jada brengt momenteel veel tijd door in de studio en brengt dit jaar eindelijk haar eigen muziek uit. Dat belooft, zoals we Jada kennen, heel speciaal te worden. Ze heeft haar zangtalent door de jaren heen flink ontwikkeld, en staat te popelen om dit aan jullie te laten horen.

Meer informatie over Jada Borsato?