Leafs was de jongste artiest van Noah’s Arsk ooit. Maar geheel terecht. De jonge superster vertolkte reeds rollen in goed bekeken series, heeft menig hit gemaakt en staat met zijn jonge leeftijd nog aan het begin van zijn carrière.

De video ‘Race’ was voor Noah’s Ark aanleiding om met Leafs in zee te gaan. Tegelijkertijd werd ook producer Ramiks onder de arm genomen, wat een vruchtbare samenwerking, en bovenal vriendschap opleverde.

Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord zal ‘altijd blijven flexen’ zijn. Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld en energiek geluid ten gehore brengt, een die zijn weg vindt binnen het kader van catchy pop en alles wat regeert in de internationale trap- en hiphopscene. Met zijn hooks, jeugdig geluid en co-signs van onder andere Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

In oktober 2018 kwam Leafs met het album Life Of A Teenage Rockstar waarop onder andere de hits ‘My Ride’ en ‘SWISH’ te horen waren. Om zijn succes nog iets beter uit te drukken, maakte hij samen met Jacin Trill het album BASED UNIVERSE, dat erg goed werd ontvangen. ‘10+4’ behaalde ruim 4,5 miljoen streams, ‘Geheim’ meer dan 3 miljoen. Daarbij kwam ook een unieke 101Barz-sessie die anders was dan al zijn voorgangers. Samen met Jacin gebruikte zij als allereerste artiesten autotune bij een sessie en was de hele kamer met LED-lampen verlicht. Die sessie werd meer dan 1,3 miljoen keer bekeken en zorgde voor veel publiciteit bij het Nederlandse publiek.

Eind september 2019 dropte Leafs zijn single ‘TOKIO’ in aanloop naar zijn nieuwste album. Hij is voor zijn album en de gelijknamige track naar zijn favoriete stad Tokio gereisd en heeft daar ook beeld geschoten voor de ‘TOKIO’ videoclip en een nieuwe serie genaamd Leafs in Tokio. Zijn album Sensei is nog maar net uit maar nu al een succes. Eind 2019 startte Leafs zijn eigen label Sensei Records en tekende zijn eerste artiest: producer Jonesy.

In 2020 focuste hij daarnaast ook steeds meer op acteren en is hij te zien in de YouTube-serie Vakkenvullers. Ook internationaal succes ligt voor Leafs binnen handbereik – in 2021 deed hij als Fanta-ambassadeur een mega campagne genaamd WTFanta. Hij kreeg hiervoor zijn eigen show en ging op onderzoek uit om smaken te achterhalen.

Leafs richt zich nu op het maken van zijn nieuwe album en kwam onlangs nog met zijn nieuwste plaat ‘My G’. Als laatst bracht hij de track ‘Freak’ uit. Met zijn jonge leeftijd en grote ambitie kunnen we nog veel van Leafs verwachten. Hij staat te popelen om zijn nieuwe album met zijn fans te gaan delen.

Meer informatie over Leafs?