Studio, show, repeat
Levi, geboren en getogen in Amsterdam, wordt ook wel “Die Jongen van Centrum” genoemd. Dat hij leeft voor zijn muziek is een understatement. Levi gaat, zoals hij zelf zegt, “van de studio door naar me show en van me show weer door naar de studio”.

De teller loopt door…
Op het podium is Levi volledig op z’n gemak, dat komt niet in de laatste plaats door de vele optredens die hij inmiddels op z’n naam heeft staan. Woon je een performance van Levi bij? Dan kun je rekenen op chaos. Dit was uitermate goed te zien tijdens zijn gig eind 2022, in het voorprogramma van Cho in Club Air.

Stream galore
We zeiden het al even: als Levi niet op het podium te vinden is, zit hij in de studio. In die studio weet hij verschillende succesvolle tracks te creëren. Denk bijvoorbeeld aan: ‘Lopen Als Mij’, ‘Ha Haa’, ‘Vraag Me Niet’, ‘Bari’ en ‘Wat Ik Moet Doen’. Alleen al de laatstgenoemde track is goed voor meer dan 200.000 streams op Spotify. Daar bovenop kan Levi ook op zijn TikTok account, waarop hij fragmenten van zijn muziek deelt, rekenen op duizenden views. En zijn volgers staan te springen om meer. Wij zijn ervan overtuigd: Levi is here to stay.

Meer informatie over Levi?