Marc Floor

Marc Floor is een Nederlandse zanger van 15 (!) jaar met een grote passie voor muziek. Op jonge leeftijd speelde hij al piano en nog steeds doet Marc Floor niets liever dan muziek maken.

In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kids. Tijdens de Blind Auditions draaiden alle vier de stoelen en koos hij voor team Snelle. Een waanzinnig leuk traject, waarin Marc Floor zich op alle vlakken onwijs heeft ontwikkeld. In dit seizoen behaalde Marc Floor dan ook geheel terecht de finale!

Naast het maken van muziek vindt Marc Floor het ook belangrijk om zichzelf in te zetten voor andere maatschappelijke belangen. Zo startte hij samen met zijn zusje, Lize Marie, het project Just A Million, waarmee zij verschillende goede doelen kunnen helpen. Speciaal hiervoor schreven zij het nummer ‘Een Plek Voor Jou en Mij’, en werd een geweldige videoclip geschoten op het eiland Lesbos. Daar zagen ze met eigen ogen hoe vluchtelingen en vooral ook de kinderen daar leven. Via de muziek willen ze hen helpen.

In de afgelopen jaren heeft Marc Floor verschillende nummers gecoverd en uitgebracht via Spotify en YouTube. Regelmatig deelt hij hier muziek die goed in de smaak valt bij zijn luisteraars. Het maken van covers was echter niet genoeg voor Marc Floor, en zo begon hij vanzelfsprekend ook met het maken van zijn eigen nummers. In de afgelopen jaren heeft Marc Floor ook al meerdere optredens gedaan, zo stond hij in 2022 in Ahoy Rotterdam voor maarliefst 15.000 bezoekers tijdens de EO Jongerendag.

2022 is daarnaast het moment dat Marc Floor serieus werk wilt gaan maken van zijn talent. Nu zijn middelbare schoolperiode is afgerond, maakt hij een start aan de Herman Brood Academie zodat hij zijn focus kan leggen op muziek.

In de afgelopen maanden heeft hij veel tijd in de studio doorgebracht, waar hij onder meer samen met zijn (oude) Voice coach Snelle muziek heeft gemaakt. Onlangs bracht Marc Floor de singles “Hé Meester” en ‘Zeventien’ uit, de eerste producten van deze studiosessies. Deze singles markeren het startschot van een hoop nieuwe releases, want er ligt ondertussen veel muziek klaar. Marc Floor staat te popelen om dit met zijn fans te gaan delen!

Meer informatie over Marc Floor?