Marc Floor

Vier stoelen
Marc Floor is nog maar 16 jaar oud! Hij heeft een grote passie voor muziek. Voeg daar zijn gigantische portie talent aan toe en je hebt een ster in de dop te pakken. In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kids en tijdens de Blind Auditions draaiden alle vier de stoelen. Marc koos voor Snelle als coach en ontwikkelde zich binnen het The Voice circuit in rap tempo. Het resulteerde in een plek in de finale!

Ervaring bouwen
Na het avontuur bij The Voice nam Marc Floor verschillende covers op die hij uitbracht via Spotify en YouTube. Het opnemen smaakte naar meer en dus begon Marc uiteindelijk ook met het schrijven van zijn eigen nummers. In de afgelopen jaren heeft Marc aardig wat podiumervaring opgedaan. Zo trad hij in 2022 voor maar liefst 15.000 bezoekers op tijdens de EO Jongerendag in Ahoy Rotterdam.

Een groot hart
Naast het maken van muziek vindt Marc Floor het ook belangrijk om zichzelf in te zetten voor maatschappelijke belangen. Samen met zijn zusje, Lize Marie, startte hij het project Just A Million waarmee zij verschillende goede doelen helpen. Speciaal hiervoor schreven zij het nummer ‘Een Plek Voor Jou En Mij’ waarbij een videoclip werd geschoten op het eiland Lesbos. Daar zagen ze met eigen ogen hoe vluchtelingen en vooral ook de kinderen daar leven. Met hun muziek willen ze deze kind-vluchtelingen helpen.

Herman Brood Academie
In de toekomst wil Marc Floor serieus werk maken van zijn talent. Zijn middelbare schoolperiode is afgerond en in 2022 startte hij aan de Herman Brood Academie, waar hij zich volledig kan focussen op muziek. In 2022 bracht Marc ook veel tijd in de studio door, waar hij onder andere samen met zijn The Voice coach Snelle muziek maakte.

Slechts het begin
De singles ‘Hé Meester’ en ‘Zeventien’ zijn de eerste resultaten van de samenwerking met Snelle. Deze platen zijn slechts het begin, want er ligt nog veel meer moois op stapel! Marc kan niet wachten om dit alles met zijn fans te delen.

Meer informatie over Marc Floor?