Mark Lucas

7.7 miljoen volgers
Mark Lucas is met maar liefst 7.7 miljoen volgers een van de meest succesvolle TikTok sterren van het moment. Al sinds 2018 zorgt hij voor lip-sync-, komedie- en dansvideo-content. Lang daarvoor al, in 2011 om precies te zijn, toen hij nog maar 8 jaar oud was, uploadde hij zijn allereerste video op YouTube. Inmiddels worden zijn TikTok video’s miljoenen keren bekeken.

Amerika veroverd
Het publiek van Mark bleef niet beperkt tot TikTok, maar breidde zich al snel uit naar kanalen als Instagram, waar hij inmiddels ruim 891K volgers heeft verzameld. Mark haalt de inspiratie voor zijn video’s en het leven over het algemeen uit oprechte verbinding met andere content-creators, familie en vrienden. Zo maakte Mark in X deel uit van de boys of summer tour: een eventreeks waarbij de grootste social media influencers en artiesten van het moment optreden op verschillende plekken in de Verenigde Staten.

Steeds weer iets nieuws
Door middel van zijn ongekende nieuwsgierigheid verbreedt Mark continu met een brede glimlach zijn perspectief. Dit multi-talent bezit naast knappe looks ook een flinke portie natuurlijk charisma, waar zijn fans uiteraard dol op zijn. Mark deinst niet snel ergens voor terug en probeert graag nieuwe dingen. Door steeds weer uit zijn comfort zone te stappen veroverde hij onlangs een rol in de serie H3L op Videoland. Marks ambitieuze houding doet ons vermoeden dat dit niet de laatste wending is die zijn, nu al oh zo succesvolle, carrière zal nemen.

Meer informatie over Mark Lucas?