Pillow fight

What you see, is what you get
Pillow Fight: twee woorden, twee extreem gedreven artiesten. Beide pas begin twintig, maar met een duidelijk doel voor ogen. Onder de naam Pillow Fight besloten Barttelini en Yit de handen in een te slaan. Samen representeren ze het studentenleven. Daarbij komt een hoop chaos, feesten en rauwheid om de hoek kijken. Bij het startende duo is het motto “What you see, is what you get”.

Hij staat aan
Eigenlijk kan je niet meer om Barttelini, Bart Goris voor intimi, heen. In korte tijd heeft de Gouwenaar al een flinke carrière opgebouwd. Van de productie van ‘Mapima’ met Bizzey, Kevin en Louisvos tot de samenwerking met Lil Kleine op ‘Nog Steeds Aan’. Ooit ontdekt door Young Felix, overtreft hij zich steeds weer. Meer en meer neemt hij de Latin-industrie over met zijn geluid.

Jongen van de stad
Ook Yit, geboren en getogen in onze hoofdstad, weet perfect hoe hij een feestje moet bouwen. Sinds zijn zeventiende neemt hij de organisatie van feesten in verschillende clubs in Amsterdam op zich. Daarbij voelt hij zich als een vis in het water. Het bleef echter niet bij organiseren. In 2018 tot en met 2020 toerde hij samen met Femke Louise als DJ door het land, ook werkte hij al samen met namen als Afrobros en Bizzey. Daarnaast schoot hij diverse videoclips met grote namen.

Een nieuw thema
De twee talenten kunnen met hun individuele producties op vele streams rekenen, maar ondanks dat kiezen ze ervoor om in het geval van Pillow Fight hun persoonlijke stijl volledig los te laten. Ze creëren als duo iets compleet nieuws en vooral enorm dansbaars. Dat ze ook daarmee scoren, bleek wel tijdens hun optreden op WOO HAH!. Het duo is here to party én here to stay. Succes is hun doel en heel veel plezier en muziek maken het middel.

Meer informatie over Pillow fight?