Roselilah (23), staat ook wel bekend als een van de ruwste vrouwelijke trap beat producers van Nederland. Waar ze begon in 2012 met het produceren van hiphop beats, met de focus op trap beats. In zeer korte tijd heeft ze zich onmisbaar gemaakt in de scene in Nederland maar ook op internationaal niveau zijn haar beats te vinden.

Roselilah spant hiermee de kroon en is een creatieve duizendpoot wat dé basis voor haar werk is. Ze is nauw betrokken bij alles wat een project met zich meebrengt. Van het inspiratie proces en het produceren van de beat tot aan het ontwerpen en designen van de cover. Haar kracht zit in het nauw samenwerken met de artiesten, zodat zij zich volledig kan focussen op de visie van de artiest.

Roselilah produceerde in Nederland voor o.a. Sor, Adje, Jack, de Fellas en SFB, maar vooral op internationaal gebied is ze de afgelopen jaren ontzettend lekker bezig. Met producties voor internationale supersterren als 21 Savage, Lil Durk en Baby Keem, is dit pas het begin van een hele mooie carrière.

In 2020 is Roselilah voor haar producties genomineerd voor een Grammy Award. Het album van de Amerikaanse rapper 21 Savage waar ze een beat voor maakte, maakte kans op een van de belangrijkste internationale muziekprijzen. Bij deze nominatie niet, want in 2021 werd ze opnieuw genomineerd voor dit maal niet 1 maar zelfs 2 Grammy Awards! Dit keer met de track ‘family ties’ van Baby Keem en Kendrick Lamar, voor ‘Best Rap Song’ en ‘Best Rap Performance’.

Roselilah is nog jong en dus een echte dromen jager. Door haar wilskracht zal zij ervoor zorgen dat haar dromen werkelijkheid worden en gaan wij in de toekomst veel van Roselilah horen en zien!

Meer informatie over Roselilah?