Royalistiq

Van GTA tot Fortnite
Roy Beszelsen (1997), beter bekend als Royalistiq, is een YouTuber die al sinds 2015 aan de lopende band video’s uploadt. Roy startte met het maken van gaming video’s. Daar bleek hij goed in te zijn, want in korte tijd verzamelde hij een aardig fanschare rondom zijn GTA-gameplay video’s. Zijn echte doorbraak kwam echter in 2018. Toen wist hij het grote publiek in te pakken zijn Fortnite video’s. In het begin speelde Roy solo, maar al snel maakte hij de slimme move om tegen bekende Nederlandse YouTubers te spelen, zoals Qucee, Don de Jong en Enzo Knol.

Een boek en een drankje
We kunnen Roy inmiddels een officiële influencer noemen en deze influencer zit niet stil. In 2018 bracht hij zijn eigen boek uit: ‘Van Roy naar Royalistiq’, waarin hij vertelt over zijn jeugd en over zijn theatertour, maar ook tips geeft over Fortnite en YouTube. In Roy blijkt naast een gamer én een schrijver ook nog eens een echte ondernemer te schuilen. Samen met zijn broer startte hij in september 2020 het drankje Focus Drink: frisdrank bedoeld om je tijdens het gamen scherp te houden. Het product is inmiddels te vinden in de schappen van zowel Jumbo als Albert Heijn.

Bijna een miljoen abonnees
Zijn YouTube kanaal blijft, door middel van onder andere zijn originele en interactieve livestreams, zijn grootste succes! Inmiddels telt het Royalistiq kanaal maar liefst 914K abonnees en daarmee is Roy een van de grootse Nederlandse YouTubers van dit moment.

Meer informatie over Royalistiq?