Royalistiq

Roy Beszelsen (1997), beter bekent als Royalistiq, is een YouTuber die al sinds 2015 consistent video’s upload. Inmiddels staat hij bekend als het gezicht van zijn snelgroeiende kanaal.

Op jongere leeftijd vond Roy zijn passie in de mediawereld en begon hij hier zich in te mengen. Hij maakte gaming video’s waarmee hij binnen korte tijd populair werd met het uploaden van GTA-gameplay. In 2018 brak Roy helemaal door met het spelen van Fortnite, een game die in die tijd erg populair was. In het begin speelde hij solo maar later begon Roy met bekende Nederlandse YouTubers te spelen zoals Qucee, Don de Jong en Enzo Knol.

Als influencer zit Roy niet stil. In 2018 bracht hij zijn eigen boek uit: ‘Van Roy naar Royalistiq’, waarin hij vertelt over zijn jeugd en over zijn theatertour. De familie en vrienden van Roy komen aanbod in het boek in combinatie met kleurenfoto’s en schermbeelden. Ook staan er tips over Fortnite en YouTube in. Samen met zijn broer is Roy in september 2020 het frisdrankje ‘Focus Drink’ begonnen. Het frisdrankje is bedoeld voor tijdens het gamen en ondertussen is het uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat te vinden is in de schappen van de Jumbo en Albert Heijn.

Toch blijft zijn YouTube kanaal het meest succesvol, door zijn leuke en interactieve livestreams. Het kanaal heeft maar liefst 914K abonnees. Roy is daardoor een van de grootse Nederlandse YouTubers van dit moment en we kijken ernaar uit wat er nog komen gaat.

Meer informatie over Royalistiq?