Royalistiq

Roy Beszelsen beter bekent als Royalistiq, is een 25 jarige YouTuber. Sinds november 2015 is hij begonnen met het consistent uploaden van succesvolle video’s en staat hij inmiddels bekend als een snel groeiend kanaal.

Op jongere leeftijd vond Roy zijn passie in de media wereld en begon hij hier zich in te mengen. Hij maakte gaming video’s waarmee hij binnen snelle tijd populair werd met het uploaden van GTA gameplay. In 2018 brak Roy helemaal door met het spelen van fortnite wat in die tijd erg populair was. In het begin speelde hij solo maar later begon Roy met bekende Nederlandse youtubers te spelen zoals Gamemeneer en Enzo Knol. 2018 kan daarom ook zeker gezien worden als het jaar van Roy.

Als influencer zit Roy niet stil. In 2018 bracht hij zijn eigen boek uit: Van Roy naar Royalistiq. Hierin verteld Roy over zijn jeugd en theatertour. Ook zijn familie en vrienden komen aan het woord. Met tips over Fortnite en YouTuben, veel kleurenfoto’s en schermbeelden. Samen met zijn broer is roy in September 2020 het frisdrankje ‘Focus drink’ begonnen. Het frisdrankje is bedoelt voor tijdens het gamen, deze is te verkrijgen bij de Jumbo. In maart 2021 heeft YouTuber Don de Jong zich bij het bedrijf aangesloten als ambassadeur van het drankje. Dit is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf en blijft groeien met toffe campagnes en nieuwe smaken.

Maar zijn YouTube kanaal is nog steeds het meest succesvol, met nog steeds dagelijkse gaming video’s heeft het YouTube kanaal maar liefst 908.000 abonnees. Hiermee is Roy een van de grootste Nederlandse YouTuber op dit moment.

Meer informatie over Royalistiq?