Jethro, beter bekend als Saaff is een van de meest beruchte opkomende Amsterdamse HipHopartiesten. Wat begon met freestylen op het plein bij hem in de buurt, mondde al snel uit in een serieuze carrière. Zijn talenten werden gezien en gehoord door invloedrijke mensen in de Nederlandse HipHopscene wat leidde tot samenwerkingen met andere gerenommeerde artiesten.

Hoewel de sessies op het plein zijn doorbraak teweeg bracht, gingen daar al vele studiosessies en muzikale experimenten aan vooraf die maakte dat Jethro scherpe teksten produceerde en een unieke flow ontwikkelde. Een leven als artiest had hij nooit als realiteit gezien en wilde hij om teleurstelling te voorkomen niet teveel van uit gaan. Desondanks werd hij betrokken bij meerdere co-signs en ging zijn vliegwiel in korte tijd snel draaien.

Sindsdien is dat wiel niet gestopt en is Jethro een bekend gezicht in de scene en daarbuiten. Zijn groeiende loyale fanbase nemen zijn teksten en moves binnen no time over. Deze harde werker kent de kracht van het platform dat hij creëert met mijn muziek en weet daar optimaal op in te spelen en gebruik van te maken.

In 2020 brengt Saaff de single ‘Spijker’ uit op TopNotch’s sublabel ‘Based’. Daarnaast bracht Saaff eind april zijn debuut EP ‘Saaffig’ uit en werkt hij hard aan het tweede deel. In november ging Saaff viral met zijn megahit ‘Neckless’ – niet alleen door de track maar ook het bijbehorende dansje dat internationale bekendheid geniet.

Afgelopen jaar is Saaff druk bezig geweest met nieuwe projecten. In mei lanceerde hij nog de track ‘Soigymehmeh’ ft. Poke met de bijbehorende videoclip. Ook laat hij zijn skills shinen op vele toffe kanalen – van Slam Statements tot Supergaande Freestyle. Al deze aandacht gaat niet onopgemerkt. Saaff’s boekingen worden vanaf nu gedaan door Topbillin’ en we zullen hem dan ook steeds vaker op ’t podium gaan zien komende tijd.

Meer informatie over Saaff?