Sem van Dijk

Sem van Dijk is een Nederlandse acteur die al op jonge leeftijd in de schijnwerpers heeft gestaan. Op zijn 10e speelde Sem de hoofdrol als ‘Lucas’ in de film ‘De Club van Sinterklaas & De Pietenschool’. Na dit eerste succes speelt Sem in 2019 het personage ‘Max’ in de film ‘Misfit 2’.

Naast zijn stappen in de acteerwereld zette Sem zijn eerste stappen in de muziekwereld in 2019. Sem van Dijk is pas 19 jaar maar heeft overduidelijk de muzikale talenten van zijn vader geërfd. In 2019 staat Sem samen met zijn vader, Xander de Buisonjé, op de single ‘Appelboom’. Deze plaat heeft meer dan 4 miljoen streams behaald.
Dat Sem ambitieus is, is een ding wat zeker is. Nu wil hij met zijn talenten de rest van de wereld laten zien dat hij op eigen benen kan staan. Zoals zijn moeder Wendy van Dijk zegt: “Hij is zelfstandig de studio in gedoken, wij wisten echt van niks.”.

De afgelopen tijd heeft Sem keihard gewerkt aan nieuwe muziek en geëxperimenteerd met verschillende genres. Van liefdesnummers tot wat hardere rapnummers.
Kortom, er ligt veel muziek van dit multitalent klaar die we de komende tijd gaan horen en zien!

Meer informatie over Sem van Dijk?