Sergio Fontana

SERGIO FONTANA is een echt multitalent. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij een aantal titels op zijn naam staan in het medialandschap. Je kent Sergio van de populaire eerste nederlandse Netflix-Original film Forever Rich waar hij debuteert als ‘Het Witte Masker’ geregisseerd door Shady El Hamus en als hoofdrol in de shortfilm van Maysa geregisseerd door Leila Sahir. Deze film is in 2021 genomineerd voor de debuut competitie van Het Nederlands Film Festival. Kortom, Sergio is een echte gedreven acteur en model op ieder vlak. Zijn wens is om een inspiratie te zijn voor jongeren met grote dromen.

Sergio vaart zijn eigen koers in zijn carrière, want hij vertrouwt op zijn eigen talenten. Hij zal zich nooit tegen laten houden door andere. Dit komt deels door zijn opvoeding en zijn leven in een multiculturele omgeving. Opgegroeid met een Peruaanse moeder met Italiaanse achtergrond en een half Surinaams / half Indische vader en altijd geleefd tussen verschillende culturen zorgt Sergio in iedere omgeving voor een thuis. Zij zijn een van de redenen dat hij altijd dichtbij zichzelf kan blijven.

Sergio omschrijf je bijna al een talentvolle kameleon. Omdat hij over verschillende talenten beschikt is hij multi inzetbaar. Hij spreekt vloeiend Nederlands en Spaans en door zijn opvoeding in verschillende culturen is ook Engels geen probleem voor hem.

Zijn carrière als model startte al vroeg. Van jongs af aan staat Sergio al voor de camera. Hij heeft verschillende commercials op zijn naam staan voor onder andere Nickelodeon.Maar zijn grootste talent is acteren. Hier focust hij zich de afgelopen jaren het meeste op. Met de Chubbuck technique cursus op zak is Sergio in het bezit van de beste technieken voor zijn acteerwerk.

Naast het staan voor de camera is Sergio ook een gedreven sporter. Zo is Sergio sinds dat hij zich kan herinneren met sport bezig. Opgegroeid in een gezin met getalenteerde ouders in de sportwereld en de muziek en kunst wereld zijn zijn ambities nooit klein geweest.

Meer informatie over Sergio Fontana?