Turfy Gang

Turfy Gang maakt in 2021 hun intrede in de Nederlandse muziekscene. De groep, die bestaat uit 7 studenten uit Maarssen, wist in 2021 met hun debuutsingles ‘Booty Call’ en ‘Je Voelt Ons’ gelijk goed te scoren!

De jongens van Turfy Gang begonnen hun muzikale carrière met een uit de hand gelopen grap. De muziek werd eerst alleen gemaakt voor tijdens het chillen, ze wilden de muziek namelijk via Sonos kunnen luisteren. Dit kon niet via Soundcloud, dus zetten ze hun muziek op Spotify.

De mannen hebben elkaar ontmoet in een hockeyteam waar ze na afloop muziek gingen maken. Joris en Koen zijn de frontmannen van de groep. Joris, voorheen bekend als “JRVO” begon op zijn twaalfde met muziek maken. Onder deze naam behaalde hij al redelijk wat streams. Met de ervaring van Joris zijn de boys begonnen met het maken van muziek.

Met hun positieve energie en vooral ook herkenbare teksten voor menig student weten ze hit na hit te scoren. De eerste nummers scoorden al meteen lekker, maar de daadwerkelijke doorbraak begon na hun bezoek aan FunX. De mannen deden een live-performance van hun single ‘Buren’. De beelden hiervan gingen meteen viral op Instagram en TikTok. Met deze hit, waarin ze op een cynische toon ‘sorry’ zeggen tegen de buren, hebben ze alleen op Spotify al meer dan 8,5 miljoen streams te pakken.

Ondertussen hebben ze ook nieuwe singles uitgebracht met grote namen, zoals ‘Vakantie’ met Fokke Simons en ‘Mooi Van Ver’ met The Partysquad en LA$$A. De nieuwste single ‘Mannen Zijn Spaans’ bewijst opnieuw dat we nog veel van Turfy Gang gaan horen. Ze gaan Nederland op z’n kop zetten!

Meer informatie over Turfy Gang?